Acupunctura

/Acupunctura
Acupunctura 2018-02-13T13:00:31+02:00

Acupunctura

Originata in China, acupunctura este o metoda de tratament dezvoltata si practicata de peste 2500 de ani. In esenta, acupunctura porneste de la premisa ca corpul este parcurs de meridiane energetice, iar daca unul sau mai multe din aceste canale este intrerupt – apar maladii. Acupunctura, prin stimularea punctelor anatomice active ale corpului uman, asigura vindecarea dezechilibrului energetic si tratamentul propriu-zis al organismului. Cea mai raspandita tehnica de stimulare a punctelor anatomice presupune penetrarea pielii cu ace metalice, foarte subtiri.

Specialistii PetruMED recomanda apelarea la Acupunctura in urmatoarele cazuri:

 • Boli ale aparatului locomotor;
 • Boli ale sistemului nervos;
 • Boli ale sistemului urogenital;
 • Boli ale organelor interne;
 • Dureri musculare, acute si cronice;
 • Ca substituent medicamentelor pentru durere;
 • Ca substituent tratamentelor cu steroizi;
 • Ca medicina complementara pentru alte tratamente.

Asemenea, medicii PetruMED vin cu urmatoarele comentarii:

 1. Este important de constientizat ca Acupunctura face parte din Medicina Traditionala. Ea nu este o stiinta si nu face parte din medicina “de baza”.  Totusi, ce o fac insa actuala si solicitata – sunt rezultatele pozitive si adevaratele experiente de vindecare sau ameliorare a maladiilor mentionate anterior.
 2. Acupunctura poate fi dureroasa, in functie de punctele necesar de stimulat, dar pacientii care au trecut prin aceste proceduri afirma ca – a ajutat, deci s-a meritat.
 3. Ca si in orice caz legat de medicina, daca credeti ca Acupunctura ar putea sa va ajute, adresati-va la medic, primiti si analizati cu grija observatiile si recomandarile lui.

Specialistii in Acupunctura de la PetruMED au ani de experienta in domeniul dat. Va invitam sa beneficiati de metode moderne de diagnostic și experienta profesionistilor pentru a obtine eficienta maxima in tratament, prevenire generala a maladiilor si mentinerea generala a sanatatii.

Vreau o programare la medic acum!